Medicinsk tekniskt examination

omg, imorgon har jag min kliniska examination inom medicinsk teknik, venprov, injektioner. intra muskulär samt subcuntant. Jag är så nervös, att jag typ spyr nu. Har ju gått bra på praktiken så kan ju hur man gör. Men att ha en lärare där som ska behömma en är ju så jobbigt. Har inte heller fått göra på praktiken att man dra upp vätska utan bara gett färdiga injektioner. så den biten är typ det som jag är mest nervös över av någon anledning, typ att jag inte ska se skillnad på uppdrag kanylen och den injecerande kanylen, blackouts helt enkelt.. bara gå dit och kötta känner jag nästan. Så får det bära eller brista!
 
 
Ikväll blir det meditation! eller något haha
 
 
 

1:a Advent

Glad Advent på er alla där ute!
 
I fredags var jag på Allt för hälsan, även fast jag inte skrivti färdig essän, jobbade 16-21 och satt sedan på jobbet och fick göra färdig den, men skrev maxgräns och blev ganska nöjd! haha typisk mig att göra saker minuter innan dealine.. Kanske dags för nyårslöfte? :P
 
 

Essä

Sitter med min essä.. svårt faktiskt med det här. Tycker inte rikigt om det här med skriva fritt.. Svårt men har iallafall kommit igång. Fårse om jag får till detta. känner verkligen inte att jag vill ha VG på denna utan bara få in den i tid och slippa revidera den sen. så jag kämpar vidare!