Sjuksköterskor alltså <3

 
 
vill passa på att hylla alla fantastiska handledare jag haft under dessa tre terminer som gått, ni är fantatiska och jag vill bli som er när jag blir stor! (större?) När jag blir klar vill jag vara lika kunniga och proffsiga som ni är!
 

VFU done

Avslutar vfu med halsont och förkyldning men nu är den done, 6 veckor avklarade med godkänt resultat, så nu blir det omvårdnadstenta på fredag, sen sommarlov. Så var termin 3 slut och den 13/6 börjar jag jobba heltid på Nacka sjukhus. Blir perfekt för mig, att göra första sommaren som undersköterska på geriatrik avdelning. Vilket väder vi har haft i helgen? Hoppas det går bra för alla med sluttentor, praktik eller vad för något ni har nu i slutet. 
 
 
 

sommar och klinisk examination

Ja nu börjar värmen komma till vårt fina land, detta innebär ju att snart är det sommarlov. Alltid när man var lite längtade man sönder och ville att tiden bara skulle gå så fort som möjligt men nu känner jag att jag gärna skulle ha en vecka till så man hinner med allt man behöver göra. 
 
Hade klinisk examination i veckan, vår termin på KI hade vi examination på KAD, PVK eller sond.  Alltid blir man (Jag) så jäkla nervös även fast man vet att man kan.  Man går in tre och tre så dra man lott om vilket moment man examineras på. Jag drog PVK och satte den utan anmärkning men var super nervös men blev GODKÄND
sååå skönt!
 
Nu kör vi sista veckorna på terminen, en veckas vfu kvar. nu kör vi men först helg!