stress

Omtenta(or), inläming, vfu-dag, vfu-kväll, ersättningsuppgift, kamratåterkoppling, seminarum, jobb, börja skriva slutuppgift..
Denna vecka har jag sovit så jävla lite, Hjärnan är på 120 hela tiden men jag får inget gjort, som jag såklart blir mer stressad av . Jag spyr lite på Ki's upplägg under vfun. Min handledare har dessutom vart ledig och jobbat när vi behövt vara i skolan så de två sista veckorna blir det 5-6 pass/vecka för att få till alla obligatoriska pass... samtidigt som man behöver skriva en massa tidskrävande uppgifter till ett seminairum som man behövde förbereda sig. Samt reflektionsuppgift och en essä(dock ska den in i Nov) men stressen är städigt där... 
 
Är det så här för alla under VFU och vänjer man sig?
 
 
 
 

Vecka Tre vfu done

SÅ vecka tre klar. Halva tiden gjord. Nästa vecka blir det Halvtidsbedömning. puh vad tiden går fort. Det är väl för det är så roligt, även om det är väldigt mycket hela tiden och tufft ibland. Kanske därför tiden också går så fort. Fick även igår reda på att jag klarade Farmakolgogin och läkemedelsberäkningen. WOHO! 
 
NU Semiunarum och SEN HELG!
 
 

att kliva ut ur sin Comfort zone

Under min vfu har jag verkligen lärt mig att våga ta klivet ur min comfort zone. Jag hatar nämligen att vara nybörjare på något. Gillar att lära mig nya saker såklart men vill gärna kunna det ganska direkt. Under dessa veckor som gått av vfun har jag verkligen lärt mig att våga vara nybörjare men också att inte visa osäkerheten. Dock är detta svårt.  
Jag längtar dock tills jag är lite äldre och har erfarenhet ;)